Trabzon Botanikte otopark sorunu çözülüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Botanik’e otopark kazandırmak için kısa süre önce başladıkları yapım çalışmalarını yılbaşı itibariyle tamamlayacaklarını bildirdi.

25 Kasım 2019 Pazartesi 09:48
Trabzon Botanikte otopark sorunu çözülüyor

Trabzon Botanik’i her açıdan daha da zenginleştirmek istediklerini kaydeden Zorluoğlu, 100 araçlık otoparkın devreye girmesiyle önemli bir talebin karşılanacağını ifade etti.

Ortahisar ilçesinin Çamoba Mahallesi, Köseoğlu Caddesi’ndeki Trabzon Botanik’in güneydoğu cephesine bitişik olarak 2 bin 800 m2 alanda otopark inşaatına süratle devam ettiklerini kaydeden Zorluoğlu, “Ziyaretçilerimizin dile getirdiği ve bizimde tespit ettiğimiz bu otopark eksikliğinin giderilmesi için başladığımız çalışmamızı yılbaşı itibariyle tamamlamış olacağız. Şuan itibariyle otopark inşaatının yüzde 65’ı tamamlanmıştır” dedi.

Başkan Zorluoğlu, Trabzon Botanik’in daha da zenginleştirilmesi için ilerleyen dönemlerde farklı çalışmalar da yapacaklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 25.11.2019 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.