Trabzon-Boztepe-Çukurçayır Dolmuş Durağında görev değişikliği yapıldı.

11 Mart 2022 Cuma 15:12
Trabzon-Boztepe-Çukurçayır Dolmuş Durağında görev değişikliği yapıldı.

Durak üyeleri tarafından durak başkanlığına Ahmet Azak, getirildi. Ahmet Azak, yönetim kurulu ile Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’yı ziyaret etti. Azak, “Dolmuş-minibüs taşımacılığı yapmış olduğumuz Meydan-Boztepe-Çukurçayır hattındaki vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için tüm eksiklerimizi tamamlamak, hattımızda çalışan şoför ve mal sahibi üyelerimizin mağduriyetlerini giderebilmek, birlik ve beraberlik içinde maddi-manevi kazançlarını sağlamak için bu görevi üstlendim. Görevimde destek veren oda başkanımız Ömer Hakan Usta ve durağımızın kıymetli üyelerine ve şoför arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Durak olarak, dolmuş dönüşüm sürecinde ilk minibüs dönüşümünü yapan ve aracı tanıtan durak olmanın gururunu yaşıyoruz. Belediye başkanımız sayın Murat Zorluoğlu’na esnafımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim projelerini de destekliyorum” dedi.
Oda başkanı Ömer Hakan Usta, “Göreviniz hayırlara vesile olsun. Boztepe durağımız kentimizin gözbebeği duraklarından bir tanesidir. Zaman zaman sıkıntı yaşanmış olabilir. Diyaloglarla aşılacak sorunları bundan sonra en iyi şekilde çözüme kavuşturacağız. Durağımızı hak ettiği yerlere getireceğinize inancımız tamdır. Yönetim kurulunuz ile birlikte sizlere hayırlı görevler diliyorum. Kazanan şoför esnafı olacaktır” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.03.2022 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.