Trabzon CHP'den Erdoğan'a İmamoğlu tepkisi

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitinginde CHP’nin İstanbul adayı Trabzonlu Ekrem İmamoğlu için kullandığı ifadelere sert yanıt verdi. Uzun, Erdoğan’ “Trabzon’un evladı İmamoğlu Ekrem TS kaşkoluna sarınıp da kupayı altın tepside kimseye sunmadı” diyerek cevap verdi.

04 Mart 2019 Pazartesi 11:23
Trabzon CHP'den Erdoğan'a İmamoğlu tepkisi

AK Parti’nin Trabzon mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için, ‘’Şimdi bir Trabzonlu arkadaşımız oradan (İstanbul) aday olmuş, Trabzon’u istismar etmek istiyor. Sen Trabzon’u istismar edemezsin. Benim Trabzonlu hemşehrilerim sana prim vermez’’ ifadelerini kullanmıştı. 
CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun bu sözlere tepki gösterdi.  Uzun yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanı diyor ki Trabzonlu birisi çıkmış İstanbul’da Trabzonluları istismar ediyor. Yoksa siz yıllardır Rizelileri istismar mı ediyordunuz? Özü sözü bir Trabzon’un evladı İmamoğlu Ekrem TS kaşkoluna sarınıp da kupayı altın tepside kimseye sunmadı. 65 bin üniversite öğrencisinin barındığı bu kenti kocaman bir köye dönüştürmedi. Üretime yönelik bir tek çiviyi çakmayıp da hastaya müşteri gözü ile bakılan şehir hastaneleri ucubesini vaat etmedi. Of’ta hastanenin inşaatının temelde nasıl kaldığını bile bile üstelik halkın gözüne bakarak “Of’a şu kadar yatak kapasiteli hastane yaptık” demedi. Hayrat için daha alt yapısı bile hazır olmayan “doğalgazı bağladık” demedi vs vs vs. İmamoğlu yapıyorum derse yapar.  Yapamayacağı şeylerin sözünü de vermez. Konu ile ilgili kaynak bakınız Beylikdüzü'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hikmet kaya 2019-03-05 22:28:25

Bunlarin yaptiklari Pislik atmak Dini kullanmak Terör Ülkeyi böltürtmiyecez laflari etmek Bay kemal v.b v.b ler
Ülke bölünmez Bayrak inmez Camiler kapanamaz Vatan bolunemez = Bırakin bu ayaklari Artik milletin karni Yalan Dolanlarla doymuştur İstanbul Ankara ve İzmir Geregini yapacaktir Saygilarimla