Trabzon'da 3 kızını öldüren imam cezaevinde intihar etmeye çalıştı!

3 küçük kızını öldürerek Trabzon'u gözyaşına boğan imam Emre Göktaş intihar girişiminde bulundu.

03 Eylül 2021 Cuma 11:49
Trabzon'da 3 kızını öldüren imam cezaevinde intihar etmeye çalıştı!

Trabzon’un Of ilçesinde önceki gün 3 çocuğunu öldüren ve dün tutuklanarak cezaevine koyulan imam Emre Göktaş'ın kaldığı hücrede bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Cezaevinden yaralı olarak alınan Emre Göktaş(36), Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Hastane kay

Trabzon'un Of ilçesine bağlı Uluağaç köyündeki imam olarak görev yapan Emre Göktaş'ın (36), geçtiğimiz Salı günü kızları Yaren (11), Hiranur (8) ve Elif Göktaş'ı (5) dere yatağına götürerek silahla öldürmüştü. Göktaş,dün Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bahçecik E tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Cezavinde tek hücrede kalan Göktaş, dün akşam üstü saat 16.00 sıralarında bileklerini keserek intihar etmek istedi. Cezaevi yönetimi tarafından çağrılan ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edilen Emre Göktaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son Nokta'nın edindiği bilgiye göre;  sağlık durumu iyi olan katil babanın vücuduna attığı kesilerin derin olmadığı ve kollarının damarsız bölgelerinde kesik izi olduğu öğrenildi. Katil baba, Farabi Hastanesi'de Kovid-19 kaynaklı yoğunluk yaşandığı için psikiyatri görüşü alınmak üzere Samsun'da bir hastaneye gönderileceği öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.