Trabzon'da 30 Ağustos zafer bayramı coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı Trabzon’da Törenlerle Kutlandı.

30 Ağustos 2019 Cuma 12:47
Trabzon'da 30 Ağustos zafer bayramı coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamaları Valilik Önü Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Program saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.  Vali Ustaoğlu daha sonra makamda gerçekleştirilen tebrigat töreninde tebrikleri kabul etti.

Kutlama programına  valilik önünde devam edildi. Buradaki törene Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ahmet Burak Yürüten, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, askeri ve mülki erkân ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının eşliğinde gerçekleştirilen kutlamalarda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının ve horan ekibinin gösterileri beğeni topladı.

Etkinlikler Valilik Meydanı Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törenin ardından valilikte verilen resepsiyonla son buldu.

Son Güncelleme: 30.08.2019 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.