Trabzon'da avm'de gerçeği aratmayan tatbikat

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'nde yaşanabilecek ani ve olumsuz durumlara hazırlık amacıyla AVM yönetimi ve personelinin katıldığı bir tatbikat düzenlendi.

25 Ocak 2018 Perşembe 11:25
Trabzon'da avm'de gerçeği aratmayan tatbikat

Forum Trabzon yönetimi son olarak itfaiye, sağlık ve güvenlik görevlilerinin de katılımı ile bir tatbikat gerçekleştirdi. Acil durum yangın eylem tatbikatında, Forum Trabzon ziyaretçilerinin güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için AVM’de bulanan şüpheli paket senaryosu canlandırıldı. 
Tatbikatta polis, itfaiye, bomba imha ekibi, iş güvenliği uzmanları, AVM revirinin sağlık personeli, Forum Trabzon yönetimi, güvenlik ekibi, teknik ekip ve temizlik ekibi hazır bulundu.
Yapılan tatbikat ile ilgili açıklama yapan Forum Trabzon Müdürü Uğur Arısoy “Forum Trabzon olarak Trabzonlular'ın yaşam merkezi olma misyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretçilerimizin güvenle alışveriş yapmaları ve sosyalleşmeleri en büyük önceliğimiz, bu konuda sorumluluğumuzun farkındayız“ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.