Trabzon'da bu ilçede 15 gündür su YOK

Trabzon'un Düzköy ilçesinin Çayırbağı, Orta Mahalle ve Doğankaya Mahalleleri'ne 15 gündür su verilemiyor.

14 Şubat 2019 Perşembe 16:51
Trabzon'da bu ilçede 15 gündür su YOK

Trabzon'un Düzköy ilçesinin Çayırbağı, Orta Mahalle ve Doğankaya Mahalleleri'ne 15 gündür su verilememesinden dolayı bölge halkı isyan etti. İddiaya göre mahallelere giren ana şu şebekesinin vanası kırıldı ve su hatları ile ilgilenen TİSKİ personeli 90 gün izne ayrıldı. Vatandaşın iddiası bu yöndeyken TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bölgede dağdan gelen suyun kullanılıyor. Bu aylarda bu su yetersiz kalıyor. Vatandaş su sayaçlarını takmadığı için suyun tüketimini kontrol altında tutamıyoruz. Bölgeye tankerle su taşıyoruz ancak bu da yetersiz kalıyor. Yaz mevsiminde de böyle bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Çayırbağı su ihalesi yapıldı yakında ihale edilecek. Vatandaşımızın su sayaçlarını takması gerekiyor" diye konuştu. 
Taşıma suyu su ihtiyaçlarını gidermeye çalışan mahalle halkı, "15 gündür suyumuz akmıyor. Bu durumun nasıl bir mağduriyet yetkililer farkında mı? Bir an önce suyumuzun gelmesini istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 15.02.2019 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.