Trabzon'da CHP'li ilçe başkanlarından tek liste çağrısı

CHP’de yeni yapılan ilçe kongrelerinin ardından başkanlığa seçilen ilçe başkanları tek liste çağrısında bulundular .

30 Ocak 2020 Perşembe 12:25
Trabzon'da CHP'li ilçe başkanlarından tek liste çağrısı

CHP’de yeni yapılan ilçe kongrelerinin ardından başkanlığa seçilen ilçe başkanları bugün Trabzon İl Başkanlığında ortak bir basın açıklaması yaptı.

Toplantıya; Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz, Arsin İlçe Başkanı Hasan Sungur, Beşikdüzü İlçe Başkanı Tamer Aydın, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hacı Sultan Balcı, Dernekpazarı İlçe Başkanı Süleyman Cansız, Düzköy İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Hayrat İlçe Başkanı Ali Nuhoğlu, Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, Sürmene İlçe Başkanı Mehmet Kenan Ertürk, Şalpazarı ilçe Başkanı Erdoğan Kıran, Tonya İlçe Başkanı Şüayip Aydın, Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve Yomra İlçe Başkanı Erol Pekşen katıldı. İlçe Başkanları adına metni Vakfıkebir İlçe Başkanı Keskin okudu. Keskin

Bizler aşağıda imzası bulunan Trabzon Chp İlçe Başkanları olarak diyoruz ki; Akp/Saray Rejiminin ülkeyi sürüklediği ağır koşullardan kurtuluş ancak demokrasiden, eşitlik ve adaletten yana olan bütün kesimlerin birlik ve dayanışması ile mümkündür.Türkiyenin birleştirici gücü olan Chp ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda büyük mücadele verdi, veriyor. 2019 yerel seçimlerindeki başarı bu birlik ve dayanışma ile sağlandı.Hiç kuşku yok ki genel seçimleri de aynı dayanışma ile kazanacağız. bizi iktidara taşıyacak ilçe, il, genel merkez yönetimlerimizi belirleyeceğiz.İlçe Kongrelerimizi büyük bir dayanışma ile gerçekleştirdik. birlik ve beraberliğimizi perçinledik.23 Şubat 2020'de yapacağımız il kongremizi de hep bu sorumluluk duygusu ile büyük bir birleşme, bütünleşme, dayanışma, anlayışının hayata geçirilmesi doğrultusunda,yarışarak değil, tek listede birleşerek yapmalıyız.Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar buna bizi mecbur kılıyor. tek adam rejiminin son bulmasından yana, demokrasiden yana, hak, hukuk ve adaletten yana olan herkesin böyle davranması gerekiyor.

Biz kişilerin, grupların değil, partimizin hizmetindeyiz!

 “Ben” Yok! Tek Listede “Biz” Olacağız!

Gruplaşmak Yok! “Bütünleşmiş Örgüt” Olacağız!

Birleşe Birleşe Kazanacağız!

Son Güncelleme: 30.01.2020 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.