Trabzon'da çimento fabrikası belirsizliği!

Değirmendere'de söküm işleri henüz bitmeyen çimento fabrikasının yeriyle ilgili belirsizlik sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu terminal için yeri talep etti ancak fabrika tarafından talep geri çevrildi

22 Ağustos 2019 Perşembe 13:10
Trabzon'da çimento fabrikası belirsizliği!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi’nde bulunan çimento fabrikasının yeriyle ilgili belirsizlik sürüyor.

Söküm işleri henüz tamamlanmazken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’le görüşerek fabrikanın yerini “terminal” için talep etti.

Yücelik’in teklife yanaşmadığını belirten Zorluoğlu, “Biz de zorlamadık. Süratle fabrikanın kalan kalıntıların kaldırılmasını rica ettim. Orası tamamen temizlenecek” dedi.

TARTIŞMALARDAN BIKTIK
Yücelik’in fabrikanın yerini vermeye yanaşmaması akıllara, “Orada yeni bir şey mi yapılacak?” sorularını getirirken Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Sonnokta’nın konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Yücelik, “Şu anda söküm işiyle uğraşıyoruz. ‘Fabrika ne olacak? Oraya ne yapılacak?’ bu tartışmalardan bıktık. Orada elbet sökülüp bir şey yapılacak. Şu anda orayla ilgili bir projemiz yok. Biz söküm işiyle meşgulüz” dedi.

Bu sırada söküm işlerinin kısa sürede bitmesi bekleniyor.

(Sonnokta - Berkant Parlak)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.