Trabzon'da çocuklar Dobico ile eğleniyor

Trabzon’un kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ilgi görüyor. Trabzonlu çocuklar, kısa adı DOBİÇO olan Doğayı Bilen Çocuk Projesi kapsamında 21 Şubat Cuma gününe kadar eğlenceli vakit geçirecek.

18 Şubat 2020 Salı 09:34
Trabzon'da çocuklar Dobico ile eğleniyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle hayata geçirilen Doğayı Bilen Çocuk Projesi ile çocukların çevre ve doğa konusunda farkındalık sağlaması amaçlanıyor. Bir kültür ve spor projesi olan DOBİÇO, çocuklara doğayı anlamlandırma, kavrama ve estetik bir bakışla koruma bilinci kazandırma çabası taşıyor.
 
‘Dönüşüm Çocuktan Başlar’ sloganı ile 21 Şubat Cuma gününe kadar saat 10.00-20.00 saatleri arasında Trabzon 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda çocuklarla buluşacak olan DOBİÇO TIR’ına çocuklar ilk gün yoğun ilgi gösterdi. Kurulan mobil sahnede maskotlar ve şarkılar eşliğinde çeşitli aktiviteler gerçekleştiren çocuklar, gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan çocuklara Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından boyama kitabı hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.