Trabzon'da çöken istinat duvarın altında kalan araçlar çıkartıldı

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Pelitli Mahallesi'nde bu sabah saatlerinde Toplu Konutlar'ın bulunduğu sitenin istinat duvarının çökmesi sonucu toprak altında kalan araçlar yapılan çalşıma sonucunda çıkartıldı.

02 Mart 2018 Cuma 16:06
Trabzon'da çöken istinat duvarın altında kalan araçlar çıkartıldı

Pelitli'de bulunan Toplu Konutlar'a ait sitenin istinat duvarı saat 06.10 sıralarında büyük bir gürültü ile çökmesi sonucu çöken duvarın altında 14 araç ile 1 adet motosiklet, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinası yardımıyla çıkartıldı. Çöken duvarın altında kalan aralarında lüks otomobillerin bulunduğu 14 araç, daha sonra çekiciler vasıtasıyla bulundukları yerden alınırken, araçların çoğu ağır hasarlı olduğu gözlenirken, taş ve toprağı kaldırma çalışması ise sürüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.