Trabzon'da dolandırıcı operasyonu

Trabzon'da tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık operasyonu kapsamında 15 ev ve 3 iş yerinde yapılan aramalarda 14 kişi gözaltına alındı.

21 Kasım 2018 Çarşamba 13:42
Trabzon'da dolandırıcı operasyonu

Trabzon Emniyet Müdürlüğü birimlerince yapılan çalışmalar neticesinde;TEFECİLİK ve NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK konusu ile ilgili, İl Merkezi, Vakfıkebir, Tonya, Akçaabat, Beşikdüzü ilçelerimizde,toplam (15) ev ve (3) iş yerinde yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucu, (M.E.A.), (S.Y.), (Y.Y.), (U.B.), (M.K.), (E.T.), (E.T.), (O.Y.K), ( Y.A.), (A.Ç.), (A.Y.), (H.K.), (E.H.), (Ö.Y.) isimli toplam (14) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; Yüz on beş(115) adet başkalarına ait Senet, On(10) adet Çek, Bir(1) adet başkasına ait Bankamatik Kartı, Doksan iki(92) adet Tabanca Fişeği, Yirmi(20) adet Av Tüfeği Fişeği, Bir(1) koçan (100 yaprak) Tahsilat Makbuzu, İki(2) adet aynı kişi adına bastırılmış Kaşe, Sekiz(8) adet başka şahıslara ait Nüfus Cüzdan Fotokopisi, İcra dairelerine ait verilmiş İcra Evrakları, İçerisinde alacak verecek ve hesapların yazılı olduğu çok sayıda Ajanda ve Not Kağıtları ve 1.5 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısların işlemleri KOM Şube Müdürlüğünde devam ediyor.

Son Güncelleme: 21.11.2018 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.