Trabzon'da Dolmuşa Zam Kapıda !

27 Kasım 2021 Cumartesi 16:00
Trabzon'da Dolmuşa Zam Kapıda !

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, akaryakıta yapılan son zamların Trabzon’daki şoför esnafını çok zor durumda bıraktığını belirterek, “Biz de dolmuş ücretlerine yeni bir zam yapmak için çalışma başlattık” dedi. 

Başkan Usta, “Akaryakıt zamlarından şoför esnafımız çok kötü etkiledi. Ayrıca şu anda bu ortamda dönüşümü yapan Türkiye’deki tek iliz. Dönüşüm sürecinde de zam hazırlığı içerisine girmemiz zaruri oldu. Hayata geçireceğiz. ‘Dolmuş ücreti 4 lira olsa bile kurtarmaz’ diyen şoför esnafımız var.  Ama biz şartları değerlendirip hem vatandaşı hem de esnafı düşünen bir çözümü ortaya koyacağız. Şu anda ne kadarlık bir zam oranı planladığımız belli değil, bir çalışma içerisindeyiz. Belli olduğunda bundan kamuoyunun da haberi olur. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde netleşir. Yeni yıl girmeden zamlı tarife uygulanır kanaatindeyiz. Büyükşehir belediye başkanımızla da görüşüp bir sonuca varacağız” dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2021 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.