Trabzon'da FETÖ operasyonu:23 kişi yakalandı

Trabzon'da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyonda 23 kişi yakalandı.

03 Aralık 2018 Pazartesi 13:41
Trabzon'da FETÖ operasyonu:23 kişi yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından  FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 23 şahıs yakalandı.3 şahıs emniyetteki işlemleri ardından serbest bırakılırken, 7 şahsın adli makamlara sevki sağlanmış; bu şahıslardan 2’si adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 5 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilsi. 9 şahsın ise gözaltı işlemleri devam ediyor.

FETÖ/PDY terör örgütüne yapılan çalışmalara ek olarak gözaltına alınan 3 şahıstan; 2 şahsın Gümüşhane iline, 1 şahsın Karaman iline dosya kapsamında sevkleri sağlanmış, 1 şahsın ise Erzurum ilinde yürütülen soruşturmasına istinaden gözaltına alınmış, aynı gün ifadesi alınarak emniyetten serbest bırakılmıştır.

Ayrıca daha önceden gözaltına alınmış ve soruşturması devam eden 3 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca; adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.