Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan FETÖ’cü albayların mahrem imamı doktor ile emniyetin mahrem abisi eski öğretmen Trabzon'da yakalandı.

22 Kasım 2018 Perşembe 09:09
Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu

Trabzon Emniyet Müdürlüğünce, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan, albay rütbesindeki FETÖ/PDY terör örgütü üyelerine mahrem imamlık yaptığı belirlenen, aktif olarak görev yapan Doktor, H.Y. isimli şahıs ile 2015 sonrası İlimizde FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasında mahrem abi konumunda görev yaptığı tespit edilen, firari, ihraç öğretmen A.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.Gözaltına alınan şahısların işlemleri KOM ve TEM Şube Müdürlüklerinde devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.