Trabzon'da fuhuş operasyonu

Trabzon'da yapılan fuhuş operasyonunda 28 yabancı uyruklu kadın yakalandı.

16 Haziran 2019 Pazar 12:00
Trabzon'da fuhuş operasyonu

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından dün (15.06.2019 ) saat 22.00 sıralarında  Taşbaşı mevkiinde bulunan umuma açık eğlence yerlerine yönelik olarak yapılan operasyonlalarda 28 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

Daha önceden belirlenen toplam 10 yere, 10 grup halinde, eş zamanlı olarak 150 polisin katılımıyla yapılan huzur operasyonu kapsamında, Eğlence mekanlarında bulunan toplam 156 şahsın incelemesi ve üst araması yapılmış, herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı.

Ancak,Yapılan denetimlerde;Ukrayna 6,Gürcistan 6,Azerbaycan 5,Rusya 4,Kırgızistan 3,Özbekistan 2,Ermenistan 2, Olmak üzere, Toplam 28 yabancı uyruklu Bayan, Fuhuşla mücadele kapsamında, gerekli incelemelerinin yapılması için Emniyet Müdürlüğüne  getirildi. İşlemlei Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.