Trabzon 'da Haluk Levent konseri iptal edildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kurtuluş haftası nedeniyle 24 Şubat Pazartesi günü 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda yapılacak Haluk Levent konseri, Türkiye-İran sınırında meydana gelen ve Van’da 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

24 Şubat 2020 Pazartesi 09:57
Trabzon 'da Haluk Levent konseri iptal edildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Türkiye-İran sınırında sabah saatlerinde meydana gelen ve Van'ın Başkale ilçesinde de şiddetli şekilde hissedilen deprem felaketinde 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 37 vatandaşımızın da yaralandığını üzülerek öğrendik. Ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrası 23 Şubat Pazar  günü yaptığımız gibi 24 Şubat Pazartesi  günü de 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda düzenleyeceğimiz tüm eğlence etkinliklerini iptal etme kararı aldık. Bu kapsamda yarın 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda saat 19.30’da gerçekleştirilecek Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı konseri ile saat 20.00’deki Haluk Levent konseri iptal edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.