Trabzon'da hücre evine baskın

Trabzon'da Fetö operasyonları kapsamında hücre evine yapılan baskında örgüt üyesi bir öğretmen ile "bölge ablası " olarak terör örgütü adına görev yaptığı tespit edilen 2 kişi yakalandı.

21 Ağustos 2019 Çarşamba 09:39
Trabzon'da hücre evine baskın

Trabzon Emniyet Müdürlüğünce FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik, İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüklerince yapılan koordineli çalışmalarda;FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne müzahir bir dershanede öğretmenlik yaptığı belirlenen, Trabzon Adlî Makamlarınca aranması bulunan, bylock kullanıcısı (C.İ.) ile, Trabzon Adlî Makamlarınca aranan, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı özel eğitim kurumlarında kaydı bulunan, İlimizde "bölge ablası " olarak terör örgütü adına görev yaptığı tespit edilen, bylock kullanıcısı (E.İ.) isimli şahıslar, saklanmış oldukları hücre evinde (Gaybubet) yakalanarak gözaltına alındı.Şahısların işlemleri KOM Şube Müdürlüğünde devam ediyor.

Son Güncelleme: 21.08.2019 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.