Trabzon'da istinat duvarı çöktü, araçlar altında kaldı

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Pelitli Mahallesi'nde bu sabah saatlerinde Toplu Konutlar'ın bulunduğu sitenin istinat duvarı çöktü. Çöken duvarın ve toprağın altında 15 araç kalırken, olayın sabaha karşı meydana gelmesi nedeniyle olası bir faciayı önledi.

02 Mart 2018 Cuma 09:20
Trabzon'da istinat duvarı çöktü, araçlar altında kaldı

Pelitli'de bulunan Toplu Konutlar'a ait sitenin istinat duvarı saat 06.10 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü. Çöken duvarın altında 15 araç kaldığı tahmin edilirken, olayda ölen yada yaralanan olmadı. 
Aracı çöken duvarın altında kalan Aslan Yavuz, büyük bir gürültüyle dışarı çıktıklarını belirterek, “Sabaha karşı büyük bir gürültüyle dışarı çıktım. Çöken duvarın altında benimde arabam kaldığını gördüm. Şu ana kadar ölen yada yaralanan yok” derken, site sakinlerinden Bahattin Keleş de sabaha karşı büyük bir gürültüyle uyanarak dışarı çıktığını ifade ederek "Büyük bir gürültü duyunca kendimi hemen dışarı attım. Arabamın çöken yerin altında kaldığını gördüm. Duvarda daha önce herhangi bir çatlak yoktu” ifadelerini kullandı. 
Öte yandan AFAD, belediye ve jandarma ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, istinat duvarının çöktüğü alan havadan görüntülendi. 

Son Güncelleme: 07.03.2018 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.