Trabzon'da kaçağa geçit yok

Trabzon'da 51 karton (510) paket gümrük kaçağı sigara,34 şişe (litre) bandrolsüz gümrük kaçağı içki ,201 gram esrar, 4 gram eroin ele geçirildi.

10 Ekim 2018 Çarşamba 15:03
Trabzon'da kaçağa geçit yok

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ,Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalarda; İran plakalı bir tır içerisinde yapılan aramada, 51 karton (510) paket gümrük kaçağı sigara ile başka bir araç içerisinde yapılan aramada ise 34 şişe (litre) bandrolsüz gümrük kaçağı içki ele geçirilmiştir. Şüpheli olarak gözaltına alınan 1’i İran uyruklu olmak üzere toplam 3 şahsın işlemleri KOM Şube Müdürlüğünce sürdürülmektedir.Çarşıbaşı İlçemizde ise, Narkotik Şube Müdürlüğü ve Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin koordineli çalışmalarında, bir şahsın ikametinde, güvercin gübresi içerisine saklanmış, yaklaşık 201 gram esrar maddesi elde edilmiştir. 5 ayrı paket halinde ise yaklaşık 4 gram eroin bulunmuştur.

Ayrıca,Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalarda; Doğubayazıt Asliye Ceza Mahkemesince “Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” ve İzmir, Eskişehir, İstanbul ve Ağrı İllerince farklı zamanlara ait 6 ayrı “Dolandırıcılık” suçlarından aranması olduğu tespit edilen, H.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahsın gözaltı işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir  denildi.

Son Güncelleme: 10.10.2018 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.