Trabzon'da kış turizmi masaya yatırıldı

Kanadalı uzmanlarla Trabzon’daki kış turizmi olanaklarıyla ilgili görüşme yapıldı.

29 Kasım 2018 Perşembe 14:34
Trabzon'da kış turizmi masaya yatırıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen toplantıda, dünyanın en önemli kış turizmi alanları ve olimpiyat merkezlerinin master planlarını hazırlayan Kanadalı Ecosign firması yetkilileriyle, Trabzon’daki kış turizmi olanaklarının araştırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kanadalı Ecosign firması başkanı Ryley Thiessen ve Başkan Yardımcısı Eric Callender, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaptıkları çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdi. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Tolga Avcı ile DOKA ve TTSO’dan ilgililerin de katıldığı toplantıda, firmanın dünyadaki önemli bölgelerde kış ve yaz turizmi merkezleriyle olimpiyat tesisleri için hazırladığı master planlar tanıtıldı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’da ve bölgede turizmi çeşitlendirme adına yürüttükleri çalışmalar olduğunu ifade ederek, “Amacımız yaz aylarındaki turist yoğunluğunu 12 aya yaymak. Bu nedenle diğer turizm alanlarının yanında kış turizmi olanaklarını da araştırıyoruz. Bu konuda hazırlanan bir master plan vardı. Mevcut bu plana ek olarak yeni master plan çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Kanadalı firmayı Trabzon’a davet ettik.  DOKA ile hazırladığımız Uzungöl Kış Turizmi Master Planı’nı inceleyecekler ve görüşlerini bildirecekler” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.