Trabzon'da Kızlar Manastırı, Yalıncak plajı ve katlı otopark ve açılıyor

Trabzon'da çalışmaları devam eden açılması beklenen Kızlar Manastırı, Yalıncak plajı ve katlı otoparkın hizmete açılacağı öğrenildi.

09 Eylül 2021 Perşembe 15:00
Trabzon'da Kızlar Manastırı, Yalıncak plajı ve katlı otopark ve açılıyor

Trabzon’da yapımları bittiği halde bir süredir neden ziyarete açılmadığı tartışılan Kızlar Manastırı, Yalıncak Plajı ile Tam otomatik katlı otoparkın açılışının gerçekleşeceği kaydedildi.

Hüseyin Avni Aker stadının yerine yapılan Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yakın zamanda açılışı yapılacak projeleri açıkladı. 

Zorluoğlu, yapımı tamamlanan Kızlar Manastırı, Yalıncak plajı ve katlı otoparkın hizmete açılacağını söyleyerek, Kızlar manastarının Cuma günü yapılacak organizasyonla ziyarete açılacağını belirtti. Zorluoğlu ilerleyen günlerde de Yalıncak Plajı ve tam otomatik katlı otoparkın açılışının da yapılacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.