Trabzon'da korsan taksi denetimi

“Korsan Taksicilikle Mücadele” kapsamında Trabzon'da yapılan denetimde 522 araç sorgulandı 26 araç sürücüsüne 11 bin 43 tl para cezası kesildi.

18 Haziran 2019 Salı 13:19
Trabzon'da korsan taksi denetimi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Emniyet Müdürlüğümüzce, “Korsan Taksicilikle Mücadele” kapsamında yapılan çalışmalarda;

Trafik Tescil ve Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerimiz ile İlçe Denetleme Büro Amirlikleri ekiplerimizce, “Ticari Taksiler” üzerinde yapılan denetim ve kontrollerde;(522) Araç sorgulanmış,

*(20) Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu 31/1B Md. Muhalefet ( Taksimetre kullanmamak),(4) Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu 34/A Md. Muhalefet ( Muayenesiz araç ile trafiğe çıkmak),(1) Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu 30/1-B Muhalefet ( Görüşü engelleyecek şekilde aksesuar kullanmak),(1) Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu 78/1-A Maddesine Muhalefet ( Emniyet Kemeri Kullanmamak)olmak üzere,(26) araç sürücüsüne, toplam (11.043) TL. Cezai işlem uygulanmıştır denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.