Trabzon'da Muhtarlar Günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Trabzon'da kutlandı

19 Ekim 2018 Cuma 13:31
Trabzon'da Muhtarlar Günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Trabzon Valiliği Atatürk Anıtı önünde tören  düzenlendi.Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili Selami Durmuş ile kurum müdürleri katıldı.İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili Selami Durmuş tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Törenin ardından Vali Yücel Yavuz, valilik makamında muhtarları kabul etti.

19 Ekim Muhtarlar Gününü Kutlayan Vali Yücel Yavuz “Devlet yönetiminde muhtarlıklarımız çok önemli bir yer tutmaktadır. Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda ilk müracaat edecekleri kapı sizlersiniz.  Halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi kurarak katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görev üstleniyorsunuz. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle muhtarlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İlimizde görev yapmış olup ebediyete intikal etmiş olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. “ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.