Trabzon'da Şehit Polis Yusuf Ceylan son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde şehit olan trafik polisi Yusuf Ceylan için tören düzenlendi.

21 Kasım 2021 Pazar 15:01
Trabzon'da Şehit Polis Yusuf Ceylan son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün gece saatlerinde uygulama noktasında durmayan bir otomobil sürücüsünün çarptığı trafik polisi Yusuf Ceylan şehit oldu.

Trabzon Valiliği bugün Şehit Yusuf Ceylan için 13:00'da tören düzenledi.

Törene protokol, meslektaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende gözyaşları sel oldu.

''AİLELERE SESLENİYORUM...''

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ‘’Acımız büyük ve hüznümüz fazla. Dün gece yaşamış olduğumuz vahim hadiseden dolayı şehit olan polisimizin töreni için buradayız. Kutsal üniforması ile toplumun huzuru ve güvenliği için gecenin o saatinde görevi başındayken maalesef 16 yaşındaki alkollü ve sürücü belgesi olmayan bir gencin üzerine araç sürmesi sonucusu şehidimiz şehadete yürüdü. Bu milletin kutsal formasını ve sorumluluğunu taşıyan emniyetimiz çok şehit vermiştir fakat bu hadise bizleri çok üzdü. Burada bu vesile ile ailelere seslenmek istiyorum. Ailelerimiz gecenin o saatinde 16 yaşındaki bir çocuğun orada ne yaptığını bilmelidir. Polisimi kendi canını feda ederek başka ailelerin canının yanmasının önüne geçerek şehit oldu. Başka acıların yaşanmaması adına ailelerimizin, çocuklarının gecenin o saatlerinde nerede olduklarını bilmesi önemlidir. Maalesef hepimizi derinden üzerin hadise ile karşı karşıyayız. İnanıyoruz ve biliyoruz ki inşallah şehidimiz Hz. Peygamber sancağı altında yerini alacak. Bu vesile ile şehidimizin ailesi ve emniyet camiasına baş sağlığı diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.11.2021 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.