Trabzon'da silah kaçakçılarına operasyon

Trabzon’da, silah kaçakçılarına yönelik 6 adreste gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 09:17
Trabzon'da silah kaçakçılarına operasyon

Trabzon Emniyet Müdürlüğünce  Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; ilimiz Vakfıkebir ve Ortahisar ilçelerinde bulunan 6 farklı adreste gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonlar neticesinde,"SİLAH VE MÜHİMMAT KAÇAKÇILIĞI” suçlarını işlediği tespit edilen (H.S.), (O.K.),(C.E.),(T.S.) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şahıslar hakkında 3 aydır devam eden çalışmalar ve ikametlerinde yapılan aramalar sonucunda; 5 adet Ruhsatsız Tabanca, 2 adet Kurusıkı Tabanca, 11 adet Şarjör, 58 adet Fişek, 30 adet İcra Yayı, 2 adet Av Tüfeği, 3 adet Dürbün, 1 adet Tabanca Sürgüsü, 1 adet Tabanca Gövdesi, 1 adet Tabanca Namlusu, 2 adet İcra Mili  Ayrıca silah ve silah parçaları yapımında kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda metal parça ve el aletleri ele geçirildi.

Gözaltına alınan (4) şahsın işlemleri KOM Şube Müdürlüğünde devam ediyor .

Son Güncelleme: 24.07.2019 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.