Trabzon'da suya zam yapılacak mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da suya zam yapılmayacağını ifade ederken, “Su ücretine zam yapmayacağız ama yatırımlarımıza artırarak devam edeceğiz” dedi.

21 Kasım 2018 Çarşamba 09:27
Trabzon'da suya zam yapılacak mı?

TİSKİ Genel Müdürlüğünün bu yılsonu itibariyle tamamlanan yatırımlarının 650 milyon TL’ye ulaşacağını kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Ekonomik sıkıntılara rağmen 2018 yılı içinde içme suyu ve atık su ücretlerinde fiyat değişikliğine gitmedik. Büyükşehir Belediyemizin bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü Genel Kurulunu gerçekleştireceğiz. 2019 yılında su hizmetlerine hiçbir şekilde zam yapılmayacağını bütçeye yerleştireceğiz. Bunu şimdiden ilan ediyorum. Bütçeyi buna göre hazırlıyoruz. Ekonomik krize rağmen 2018 yılı içinde suya zam yapmadık. 2019 yılında da su ve atık su hizmetleri zam uygulamadan sürdürülecektir. Buna karşın yatırımlarımız artarak devam edecektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.