Trabzon'da trafiğe çözüm bulundu! Bakın ne yapılacak?

Tepki çekmesine rağmen Büyükşehir Belediye Meclisi’nde İmar Planı’na işlenen 3. tünel projesine karşı alternatif çalışma denenecek

26 Ocak 2021 Salı 14:16
Trabzon'da trafiğe çözüm bulundu! Bakın ne yapılacak?

Trabzon şehir içi trafik geçişini rahatlatmak adına gündeme gelen ve İmperial Hastanesi’nin yanından girip Çömlekçi’den çıkması düşünülen 3. tünel projesi tepkiler eşliğinde Büyükşehir Belediye Meclisi’nde İmar Planı’na işlenince alternatif çalışma gerçekleştirildi. Düşünülen bu çalışma ile birlikte sahil trafiğinde bir takım düzenlemelere gidilerek sıkıntının aşılması planlanıyor.

KAVŞAK KAPATILACAK
Hayata geçirilecek çalışmaya göre Değirmendere’de Liman’ın önünde yer alan kavşağın kapatılıp, yolun sağlı ve sollu genişletilmesi gündemde. Aynı zamanda, Liman’a girişlerin doğudan sağlanması düşünülürken, bölge için ek trafik düzenlenmeleri de uygulanacak. Bu çalışmanın olumlu sonuç vermesi halinde tünel projesi tamamen gündemden kalkacak.

YENİ BİR ÖNERİ
Konu ile ilgili açıklama yapan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Konuyu Bakanımız, Milletvekillerimiz, Karayolları Genel Müdürümüz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla değerlendirdik. Görsellikle alakalı tereddütler olduğu için yeni bir öneri önümüze geldi. Önce bu alternatif denenecek, sıkıntı çözülürse tünel olmayacak.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.