Trabzon'da uyuşturucuya geçit yok

Trabzon Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlarına devam ediyor.

30 Eylül 2018 Pazar 13:28
Trabzon'da uyuşturucuya geçit yok

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıkalamada Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele kapsamında; İstihbarat ve Narkotik şube Müdürlüklerimiz görevlilerince yapılan ortak çalışmalar neticesinde;İstanbul İlinden İlimize uyuşturucu madde getirdiği bilgisine ulaşılan B.G. ve İ. Ç.Y.isimli şahıslar İlimiz plakalı bir araç içerisinde yakalanarak gözaltına alınmışlar, araç içerisinde yapılan aramada 920 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir.

Ayrıca İlimizde 3 farklı adrese yapılan operasyonlar neticesinde;

* N.K ve S.K. isimli şahıslardan 2 ayrı pakette 4,74 gram kubar esrar,

*M.E.S. ve Z.M. isimli şahıslardan 2 kök Hint Keneviri Bitkisi, 4,47 gr tütün ile karışık Kubar Esrar Maddesi ve 9,62 gr Kubar Esrar Maddesi ,

*B.Ö. isimli şahsın ikametinde ise 771,72 gr Kubar Esrar Maddesi ele geçirilmiştir.

Böylece yapılan operasyonlarda toplam,

*786,08 gram kubar esrar,

*4,47 gram tütün ile karışık kubar esrar maddesi,

*2 kök Hint keneviri ve

*920 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir.

Uyuşturucu madde kullanmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, izinsiz Hint Keneviri yetiştirmek suçlarından gözaltına alınan şahısların işlemleri Narkotik Şube Müdürlüğümüzce devam etmektedir denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.