Trabzon'daki spor temalı park çürüyor!

Büyükşehir tarafından 4 milyon TL harcanarak 2016’da tamamlanan spor temalı park kullanıma açılmadı. Dev yatırım çürümeye terk edildi"

24 Kasım 2020 Salı 10:34
Trabzon'daki spor temalı park çürüyor!

SONNOKTA ŞÜKRAN ATALAR - Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun “dev yatırım” diye nitelendirdiği, 4 milyon TL’ye mal olan bölgenin ilk ve tek spor temalı parkı 2016 yılında tamamlanmış olmasına rağmen; hala vatandaşın kullanımına sunulmadı. Ortahisar ilçesi Üniversite Mahallesi’ndeki milyonluk yatırım kaderine terk edildi.

SAHALAR SUYLA DOLU
Mevcut başkan Murat Zorluoğlu’nun da 1 yılı aşkın süre önce onarılarak hizmete açılmasını programa aldığı park, gençlerin bu yöndeki talepleriyle gündem olmuştu. Gençlerin çağrısı üzerine harekete geçeceğini açıklayan Başkan Zorluoğlu’nun gündemindeki parkta; dışardaki sahaların suyla dolu olması ve uğradığı ciddi tahribatlar dikkat çekti.

OTOPARK DEPO OLDU
İçerisinde iki adet jimnastik salonu, bir adet squash salonu, piknik alanı, kafeterya ve kapalı otoparkı bulunan parkın otoparkı ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin deposu olarak kullanılıyor. Üniversite Mahallesi için elzem bir ihtiyaç olan ve yıllardır bir türlü açılmayan parkın bir an evvel onarılarak açılışının yapılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 24.11.2020 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.