Trabzon'daki trafik sıkışıklığının sebebi biz dolmuşçular değiliz

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ,Trabzon'daki trafik sıkışıklığının nedeni dolmuşçu esnafı değildir sıkışıklığın nedeni artan özel araçlar ve yetersiz yol ağıdır dedi.

08 Ocak 2019 Salı 15:59
Trabzon'daki trafik sıkışıklığının sebebi biz dolmuşçular değiliz

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta,Son Analiz programında  Sonnokta Gazetesi Yayın Danışmanı Selahattin Özcan'ın sorularını cevaplandırdı.Başkan Usta ,göreve gelmeden önce bazı vaatlerde bulunduğunu dile getirerek bu vaatleri yerine getirmek için çalışıyoruz, şöfor esnafı arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek için herkese eşit muamele uyguluyoruz dedi.

Başkan Usta,ekonomik kriz nedeni ile Trabzon'daki araç değişiminin sekteye uğradığını belirterek Trabzon'daki trafik sıkışıklığının ana nedeni biz değiliz.Bildiğiniz üzere 2002 yılında 2 dolmuş birleşerek tek dolmuşa inildi.o zaman ki  dolmuş sayısı 732'di.Özel araç sayısıda 80 bin civarındaydı.Aradan 16 yıl geçti dolmuş sayısı 729 'a düştü ancak özel araç sayısı 250 bin'e yaklaştı buradan da anlaşılacağı gibi Trabzon'daki trafik sıkışıklığının nedeni dolmuşçu esnafı değildir sıkışıklığın nedeni artan özel araçlar ve yetersiz yol ağıdır dedi. 

Son Güncelleme: 08.01.2019 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.