Trabzon Devlet Tiyatrosu ve Festivaller..!

Trabzon Devlet Tiyatrosu ' Orada Bir Köy Var Uzakta’ adlı ‘1. Köy Okulları Buluşmasını’ (23-31Mayıs) tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

26 Mayıs 2019 Pazar 12:25
Trabzon Devlet Tiyatrosu ve Festivaller..!

Trabzon Devlet Tiyatrosu bu yıl 20. düzenledikleri Uluslararası Karadeniz Festivallerini (2-16 Mayıs) tarihleri arasında son bulduktan sonra; Festivalin ikinci ayağı olan ve bu yıl ilk defa düzenlen ‘ Orada Bir Köy Var Uzakta’ adlı ‘1. Köy Okulları Buluşmasını’ da (23-31Mayıs) tarihleri arasında gerçekleştiriyor. Bu Festivalle Trabzon’a yakın köylerden gelen yaklaşık 2500 çocuk; ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin, kaymakamlıklarının katkılarıyla ve Öğretmenlerinin gözetiminde servis otobüsleriyle hayatlarında ilk defa Tiyatro izlediler. Trabzon Devlet Tiyatrosu Bölge Müdürlüğünün organize ettiği ve Trabzon Valiliğinin de çocukların evlerine dönerken küçük atıştırmalık hazırlatarak festival boyunca destek verdiği öğrenildi. Böylesine güzel bir festival düzenleyen Trabzon Devlet Tiyatrosu’nu bir kez daha Sanatın dokunduğu her şeyde özellikle de çocuklar üzerinde ki etkisini, Sahnede Tiyatro Oyununu izlerken yüzlerine yansıyan anlamlı gülüşleriyle bizlere ne de güzel mesajlar vererek taktirimizi kazandı Bir hafta sürecek festivalde 'Kilçik Mahallesi' ve 'Heide Müzikali' adlı oyunları çocuklar izleyecek.. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.