Trabzon-Diyarbakır Arası Karşılıklı Uçuşlar Başladı

03 Kasım 2021 Çarşamba 11:03
Trabzon-Diyarbakır Arası Karşılıklı Uçuşlar Başladı

Salgın sürecine rağmen uçuş noktaları artmaya devam ediyor. Trabzon-Diyarbakır arasında uçak seferinin 2 Kasım itibariyle başladığı duyuruldu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, uçuş noktalarına bir yenisi daha eklendi. Trabzon-Diyarbakır uçak seferinin 2 Kasım itibariyle başladığı açıklandı. Salı ve Cumartesi karşılıklı gerçekleşecek direkt uçuşlar, Anadolu Jet tarafından yapılacak. 
Türkiye, 2003 yılından itibaren yürütülen hava ulaşım politikaları ve faaliyetleriyle, dünyada en hızlı gelişim gösteren ülkelerden biri haline geldi. 2003-2021 yılları arasında 114 milyar Lira'nın üzerinde havacılık yatırımı gerçekleştirildi. Bu sayede; 26 noktaya yapılan iç hat uçuşları, bugün itibariyle 56 noktaya çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.