Trabzon dolmuşlarında dönüşüm için son turlar!

Şehir içi dolmuşlarının dönüşümü için milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve şoför esnafı bir araya gelecek

16 Ocak 2020 Perşembe 12:22
Trabzon dolmuşlarında dönüşüm için son turlar!

SONNOKTA MERVE ALTUNCU - Trabzon’da kangren hâline gelen şehir içi dolmuş sisteminin yenilenmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Bu hafta sonu Trabzon milletvekilleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu dönüşüm konusunu netleştirmek için bir araya gelecek. YENİ SİSTEM ÇOK YAKINDA Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta “Büyükşehir Belediyemiz ve konunun uzmanları ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konuda şehrin ve şoför esnafımızın hayrına olacak bir sistem gayretindeyiz. Kısa sürede bu konuyu netleştirip yeni sistemle şehri buluşturma amacındayız.” dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.