Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde devir teslim töreni yapıldı

Ankara'ya atanan Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik görevini Metin Alper’e devretti.

26 Eylül 2019 Perşembe 13:02
Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde devir teslim töreni yapıldı

 Ankara’ya atanan Orhan Çevik, İl Emniyet Müdürlüğü görevini Metin Alper’e düzenlenen törenle devretti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi’nin Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Personel Daire Başkanlığına atanırken, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise Trabzon Emniyet Müdürü olarak atandı. Bugün Trabzon Emniyet Müdürlüğü binası önünde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşan Trabzon eski emniyet Müdürü Orhan Çevik "Bir veda olarak görmüyorum bir kardeşime teslim etmenin huzuru içerisindeyim. 13-14 yaşından beri tanıdığım aynı masada yemek yediğimiz aynı koltukta yattığım bir kardeşim. Bundan daha güzel bir şey yok. Büyük bir aşkla şevkle son derece nasıl koşturacağının tanığı bizzat benim. Benden daha ileriye götürecektir inşallah. Performansı var, benden daha donanımlı, daha bilgili, daha kapasiteli tam oturduğu yere yakışan bir kardeşimiz. Trabzon’a çok güzel hizmetlerde bulunacaktır. Trabzon’a sahip çıkacağından da eminim. Önemli olan ülkemizin milletimizin dolayıyla Trabzon’un menfaatleridir. Birlik ve beraberliğin daim olmasını Allah’tan temenni ediyorum. Allah’a ısmarladık diyorum. Tüm arkadaşlarıma, amirimden bekçisine, teknisyenine hepsine tek tek teşekkür ediyor, hasretle kucaklıyor gözlerinden öpüyorum. Teşkilatımızın böyle bir seviyeye gelmesinde bütün vatandaşlarımızın basınımızın ve Trabzon halkının göstermiş olduğu ilgi destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.