Trabzon Emniyeti ile Trabzon Barosu arasında ücretsiz avukat talep etme çalışması!

Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez ile Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper ve Trabzon Barosu CMK kurulu ve komisyonu bugün Ortahisar Şehit Akın Çelebi Polis Merkezi Amirliğiini ziyaret ederek, CMK Kapsamında ücretsiz avukat talep etme hakkına yönelik bilgilendirme çalışması yaptı. 


19 Mart 2021 Cuma 16:48
Trabzon Emniyeti ile Trabzon Barosu arasında ücretsiz avukat talep etme çalışması!

AVUKAT DESTEĞİNİN OLDUĞUNU BİLMESİ İÇİN GÜZEL BİR ADIM
Yapılan çalışmayla ilgili ilk olarak Trabzon Emniyet Müdürü Alper konuştu.  Emniyet Müdürü Alper, ilk olarak Trabzon’da ki polis merkezlerinde alınan Koronavirüs önlemlerine dikkat çekti. Alper, “Trabzon Baromuz sağ olsun, mağdurların haklarının korunması anlamında, mağdurlara avukat desteği verildiğinin verildiğini görmesi için, polis merkezlerimizin görünür yerlerine hazırladığımız broşürleri asacağız. Polis merkezine, adli işlemlerden dolayı gelen vatandaşlarımızın kendilerine avukat desteğinin olduğu bilmesi için güzel bir adım olacak” dedi. 

EMNİYETİN FEDAKARCA ÇALIŞMALARI
Trabzon Baro Başkanı Suiçmez ise, pandemi döneminde polislerin yükünün arttığına dikkat çekerek, “Özellikle pandemi sürecinde, polislerimizin, emniyetimizin yükünün çok artığını alanda görüyoruz. Onlarda fedakarca bir şekilde alanda çalışmalarına devam ediyor. Onlarda bizde, aslında pandemi sürecinin gizli kahramanı gibiyiz.
Emniyet içinde, sokaklarda, adliyelerde, görevimizi en iyi şekilde yapmaya hala devam ediyoruz. Bizim bu yöndeki çalışmalarının çok yansımadığını düşünüyorum. O yüzden ben yaptıkları fedakarca çalışmalar nedeniyle emniyet mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 20.03.2021 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.