Trabzon engel tanımıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde engelli gençler için uygulamaya koyduğu ‘Mutlu Çarşamba’ projesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Engelsiz Spor için Hayde Mutlu Çarşamba’ya ismi ile hayata geçirildi.

20 Aralık 2019 Cuma 13:06
Trabzon engel tanımıyor

Söğütlü Atletizm Stadı’nda yapılan açılışa özel gereksinimli öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Trabzon’da son dönemde kendilerine yönelik yapılan projelerin sayısının artmasından memnuniyet duyduklarını belirten aileler, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Engelli bireylerimizin en iyi şartlarda yaşamaları ve sosyal hayata adaptelerini sağlamak için başlattığımız çalışmaları, yoğun şekilde sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz gibi Trabzon’da bir ilk olacak ve engelli bireylerimize birçok imkan sunacak ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de kısa sürede hayata geçirmenin planlamasını yapıyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz ‘Engelsiz Spor için Hayde Mutlu Çarşamba’ya projesi ile özel gereksinimli öğrenciler, her çarşamba günü Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerinde spor yapıp çeşitli etkinliklere katılabilecek. Etkinliklerde yer almak isteyen özel gereksinimli gençler ve aileleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler birimine başvuruda bulunabilir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.