Trabzon Fen Lisesi'nden pilav gününe davet

131 yıllık eğitim çınarı olan Trabzon Merkez Fen Lisesi (Trabzon Lisesi) 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla başarılarına yenilerini ekledir.

30 Ağustos 2018 Perşembe 12:47
Trabzon Fen Lisesi'nden pilav gününe davet

131 yıllık eğitim çınarı olan Trabzon Merkez Fen Lisesi (Trabzon Lisesi) 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla başarılarına yenilerini ekledi. Sayısalda Trabzon il 1.si, 2.si, 3.sü , Eşit ağırlıkta Trabzon il 1.si, 2.si, Dil puanında Trabzon il 2.si, Sayısalda  Türkiye 49.su, 52.si, TYT 71.si, sayısalda Türkiye 94.sü derecelerinin yanında ilk binde 15 öğrenci 26 derece, ilk onbinde 64 öğrenci 155 derece alarak yeni başarılara imza attı.
    Okul Müdürü Tuncay BEŞEL’in verdiği bilgiye göre Trabzon’da ilk kez bu yıl TMFL ‘den mezun olan öğrencimiz Miray Bengisu KOŞUCU başvurusu üzerine Fransa’nın ‘SORBONNE ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK BÖLÜMÜ’ne 36. sıradan kabul edilmiştir. BEŞEL ,Trabzon’da ‘YILIN BİLİM OKULU’ ödülüne layık görülen ,birçok alanda ödül alan okulumuzu daha üst seviyelere çıkarmak için ekibimle birlikte çalışmalarımız devam etmektedir dedi. Bu bağlamda cefakar öğretmenlerime ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

   Sosyal , sporsal, sanatsal ,kültürel, bilimsel ve akademik çalışmalarımız yanında mezunlarımızı da unutmadık. Uzun süredir yapılamayan Geleneksel Trabzon Lisesi Pilav Günü etkinliğini yaparak mezunlarımızla tekrar kucaklaşmak istiyoruz. Bu itibarla Birlik beraberliğimiz için 1 Eylül Cumartesi günü saat 14:00 da ‘Geleneksel Trabzon Lisesi Pilav Günü‘ etkinliğimizi yapacağız. Tüm mezunlarımız davetlidir diye ekledi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.