Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a ziyaret

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti.

03 Eylül 2019 Salı 16:27
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a ziyaret

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve beraberindeki heyet Trabzonspor Onursal Başkanı  Mehmet Ali Yılmaz’ı İstanbul’da ziyaret eti.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başarılı Gazeteciler ödül töreninde Ziyad Nemli Büyük Ödülü’ne laik görülen Yılmaz’ı tören öncesinde ziyaret eden başkan Küçük, Yılmaz’a Trabzonspor forması hediye ederek plaket verdi.

Trabzonspor formasını ilk kez hediye alarak giydiğini söyleyen Yılmaz, ‘Trabzon Gazeteciler Cemiyeti genç ve dinamik bir ekipten oluşuyor. Her zaman sizin yanınızda olacağımı bilmenizi isterim. Güçlü bir şekilde yolunuza devam edeceğinize inancım tam’ dedi.
Mehmet Ali Yılmaz, 6 Eylül 2019 tarihinde düzenlenecek olan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başarılı Gazeteciler Ödül törenine katılacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.