Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yeni hizmet ortamına kavuşuyor.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, tarihi dokusunun korunmaya özen gösterildiği restorasyonla modern hizmet ortamına kavuşuyor.

16 Ekim 2020 Cuma 13:41
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yeni hizmet ortamına kavuşuyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, meydan çevresinde sürdürdüğu görsel tasarım projesine dahil ettiği TGC'de, çalışmalar titizlikle sürdürülüp, tarihi özelliği ortaya çıkacak şekilde onarılıyor. İç donanımı tarihi dokuya özgü dizayn edilecek TGC'de uzun yıllar hizmet veren bazı eşyalar da güvenli şekilde tutulan depoya kaldırılıp muhafaza edilecek. Çalışmaların 2-3 aylık gibi bir sürede tamamlanmasının ardından tarihi bina, yeniden basın camiasının hizmetine açılacak.TGC Başkanı Ersen Küçük, yeni düzenlemeyle meslektaşlarının daha rahat ve konfotlu hizmet ortamına kavuşacağını, düzenlemeyle yeni bir çehreye bürünecek cemiyetin yeni konseptiyle, tüm meslektaşlarının  mutlu ve memnun kalacağını söyledi.

Son Güncelleme: 16.10.2020 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.