Trabzon Halkına "Hafta Sonu Yasaklarını" Sorduk

Trabzon halkı sokağa çıkma yasağını böyle yorumladı.

20 Kasım 2020 Cuma 15:57
Trabzon Halkına "Hafta Sonu Yasaklarını" Sorduk

Trabzon Tv Trabzon vatandaşına Cumartesi ve Pazar günü uygulanacak olan saat 20:00'den itibaren başlayarak  10:00'dan önce 20:00'dan sonra yarın da yine 10:00'dan önce 20:00'den sonra 81 ilde sokağa çıkma yasağı hakkında fikirlerini sordu. Vatandaş şu cevapları verdi:

BEKLENTİLERİ KARŞILAMIYOR

Ediz Aygül: “Hiç olmamasından iyi ama yayılımı durdurması açısından pek beklentileri karşıladığı söylenemez. Çünkü Nisan ayında ki tedbirlere göre çok daha yumuşak böyle kontrol altına almak zor ama hiç olmamasından iyidir.

Yılmaz Zehir: “Sokağa çıkma yasağı ilaç bulunamadığına göre mecburen sokağa çıkma yasağı var ama sokağa çıkma yasağı da çözüm değil. Dikkat edeceğimiz çok şey var kurallar var hijyenik kurallar var, sosyal mesafe var hatta yediğimiz içtiğimiz şeylerde çok önemli onlara da dikkat etmemiz gerekiyor bu topyekün bir savaş dünya bunun ile uğraşıyor.

FAYDASI OLMAZ

Zekeriya Durmuş: “Boş olduğunu düşünüyorum çünkü koronavirüs başladığında hükümetin almış olduğu bazı tedbirler vardı. Bu tedbirler okulların devam etmesi halinde, 20 yaş altının sokaklarda koşturulmasıyla, 20 yaş altı evde otursaydı bugün ki aşamalara gelinmeyeceğini düşünüyorum. 

GENEL KISITLAMA OLMALIYDI

Arzu Yılmaz: “Bence olmasa da olurdu zaten insanlar 10’da önce çıkmıyorlar uyuyoruz. Etkisi olacağını düşünmüyorum. Kış ayına geldiğimiz içinde 8’e kadar kimsenin dışarıda kalmadığını düşünüyorum. Bence gereksiz oldu, önce ki yasaklara dönülseydi, genel bir kısıtlama olsaydı daha iyi olurdu bence. 

Son Güncelleme: 20.11.2020 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.