‘Trabzon İl J.K.Lığı; Sizin Sevinç Ve Mutluluğunuz Başkasının Gözyaşlarına Dönüşmesin.

17 Şubat 2022 Perşembe 09:35
‘Trabzon İl J.K.Lığı; Sizin Sevinç Ve Mutluluğunuz Başkasının Gözyaşlarına Dönüşmesin.

Trabzon İl J.K.lığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yerverildi. Suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla sürekli olarak devam eden sanal devriyeler esnasında Trabzonspor-Konyaspor maçı sonrası Trabzon ili Vakfıkebir İlçesi Deregözü Mahallesinde havaya sevinç gösterisi yapmak amacıyla ateş eden G.D. (41-E) ve M.A. (46-E) isimli şahısların tabanca ile havaya ateş ettiği ve bu durumuda facebook isimli sosyal paylaşım sitesinde videoya alarak paylaştığı tespit edilmiştir.

Trabzon İl J.K.lığı Kom Şb.Müdürlüğü ve Vakfıkebir İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan saha araştırmaları sonucu şüphelilerin ikamet adresleri tespit edilerek adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli G.D ve M.A. ‘nın adreslerinde yapılan aramada 1 adet tabanca ve 3 adet kurusıkı tabanca ve tabancalara ait 3 adet şarjör , 253 adet tabanca fişeği, 66 adet kurusıkı tabanca fişeği, ele geçirilmiştir.

Şüpheliler hakkında adli işlemler devam etmektedir.

Trabzon İl J.K.lığınca sevinç,kutlama,düğün ve mutluluklarımızda silahın eğlence aracı olmadığı vurgulanarak ‘SİZİN SEVİNÇ VE MUTLULUĞUNUZ BAŞKASININ GÖZYAŞLARINA DÖNÜŞMESİN.’ parolası ile çalışmalarımız devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Son Güncelleme: 17.02.2022 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.