TRABZON KUŞ YUVALARI İLE DONATILIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, doğal yaşama katkıda bulunmaya gösterdiği özen doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

22 Ocak 2020 Çarşamba 12:58
TRABZON KUŞ YUVALARI İLE DONATILIYOR

Bu kapsamda 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nde bulunan Prof. İhsan Koz İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan 140 adet kuş yuvası, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerince ağaçlara yerleştirildi.
 Büyükşehir Belediyesi ve Prof. İhsan Koz İlköğretim Okulu iş birliğinde düzenlenen etkinlikte, kuşların keskin hava geçişlerinden korunması amacıyla okul bahçesinde bulunan ağaçlara merdivenli araç ile renkli kuş yuvaları monte edildi. Büyükşehir Belediyesinin kuşlara sıcak bir yuva temin etmek amacıyla gerçekleştirdiği etkinliğe, öğrenciler ve veliler de büyük ilgi gösterdi.
 
ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Çevre, doğa ve hayvanların korunması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İnsan elinin ulaşamayacağı ve kuşların kendilerini güvende hissedebilecekleri uygun yerlere kuş yuvaları yerleştirme işlemlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek. Gerek yaban hayatındaki gerekse de sokak hayvanlarını kış şartlarından korumak için yürüttüğümüz çalışmaları hız kesmeden sürdüreceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.