Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’dan Polis Haftası Mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 175'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

09 Nisan 2020 Perşembe 15:14
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’dan Polis Haftası Mesajı

Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR; ‘’Toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin korunması, suç önleyici tedbirlerin alınması gibi hayati öneme haiz görevleri yerine getiren Türk Polis Teşkilatı, vatandaşlarımızla omuz omuza geçen 175 yılın bilgi ve tecrübesiyle  milletimizin huzur ve güven kaynağı olmuştur. ’’ dedi.İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte de görevlerini mesai mefhumu gözetmeksizin 24 saat süreyle fedakârca  ve üstün bir gayretle yerine getiren tüm polislerimize şükranlarını sunduğunu ifade eden Günnar; ‘’Vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk  Polis Teşkilatımızın 10 Nisan Kuruluş yıl dönümünü ve  Polis Haftası'nı kutluyor, Vatanı ve Milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarımıza da bu vesileyle bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.