Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Nükleer Tıp Kliniği Ünitesi Açılış Törenine Katıldı

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR 22 Şubat 2021 tarihinde Numune Hastanesi Nükleer Tıp Kliniği açılışı törenine katıldı.

23 Şubat 2021 Salı 10:16
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Nükleer Tıp Kliniği Ünitesi  Açılış Törenine Katıldı

Açılışta konuşan Milletvekili Günnar; "Türkiye 2002 yılından itibaren Sağlık alanında çok büyük başarılara imza atıyor. Sağlıkta dönüşümle Dünya’ya parmak ısırtacak noktaya geldik. Avrupa'dan hastalarımız “Türkiye'de tedavi olmak istiyoruz” diye bizi arıyor, ambulans uçaklarla Türkiye’de tedavi olmak için bizden ricacı oluyor ve anında Sağlık Bakanlığımız devreye girerek gerekeni yapıyor. Bu durum Türkiye’nin sağlık alanında Avrupa ve Dünyadaki diğer gelişmiş ülkelere oranla çok daha iyi düzeyde olduğumuzu göstermektedir. Burada en büyük pay Doktorundan Hemşiresine, Temizlik Personelinden Güvenlik Görevlisine kadar tüm fedakar Sağlık çalışanlarımızındır. Cenab-ı Allah eksikliğinizi göstermesin.  Bundan  10-15 yıl öncesine kadar tedavi olmak için Ankara veya İstanbul'a giden ve çok büyük  meşakkatlere maruz kalan hastalarımız artık memleketlerinde tedavi olabiliyor. Karadeniz Bölgesinin Sağlık hizmetleri bakımından merkezi konumunda yer alan Trabzon şehrimiz, mevcut sağlık tesislerinin yanısıra ihalesi tamamlanan kısa bir süre sonra inşaatı başlayacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesinin de tamamlanmasıyla birlikte sadece Karadeniz bölgesinin değil Komsu ulkerimizin de hizmet alacağı çok önemli bir şehir haline gelecektir. 

Sağlık alanında yapılan büyük yatırımlar ve modern tesislerimiz sonucunda Ülkemizde Sağlık Hizmetlerinin kalitesinin yükselmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere katkısı olan bütün çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu ünite çok kısa süre içerisinde yaşadığımız pek çok sıkıntıyı ortadan kaldıracaktır. Hem Farabi Hastanesi Tıp Fakültesinde hemde Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sunulan PET-CT ünitesinden tüm hastalarımız inşallah şifa bulurlar. Allah hepimize hayırlı ömürler, hayırlı ölümler nasip eylesin duasıyla açılışını yaptığımız Nükleer Tıp Kliniğinin şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, hastalarımıza Cenab-ı Allah'tan şifa dileyerek hizmeti geçen herkese tekrardan şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 23.02.2021 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.