Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Eğitimlerini Tamamladı.

21 Nisan 2021 Çarşamba 13:27
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Eğitimlerini Tamamladı.

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünce 2021 yılındaki olası yangınlarla daha iyi mücadele edebilmek için Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Bayburt illerinde bulunan işletme müdürlüklerinde ve Bölge Müdürlüğü merkezinde orman yangınlarıyla mücadele eğitimleri gerçekleştirildi. 
Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Ceyhan Özten, şube mühendisleri Sinan Bayrak ve İhsan Karlıdağ tarafından verilen orman yangınlarıyla mücadele eğitimlerinde yangın esnasında ve sonrasında yapılması gerekenler, yangın söndürme teknikleri, yangın organizasyonu, yangın el aletleri, yangın esnasında kullanılan araçlar ve iş makineleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Orman yangınlarıyla mücadele eğitimlerine orman işletme müdürlüklerindeki teknik personel, orman muhafaza memurları, orman işçileri ve arazöz operatörleri katıldı.

Son Güncelleme: 21.04.2021 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.