Trabzon polisinden insanlık ölmemiş dedirten hareket

Trabzon'da görevli bir kadın polis memuru aklaşık 60 yaşlarında, omuzunda bir çuval, bir elinde iki dolu poşet taşıyan vatandaşa yardım edip elindeki poşetleri alarak gideceği durağa kadar taşıyarak insanlık ölmemiş dedirtti.

07 Şubat 2019 Perşembe 14:48
Trabzon polisinden insanlık ölmemiş dedirten hareket

Mhp İl Sekreteri Yusuf Çakmak Bugün Saat 11:30 sıraları. Yaklaşık 60 yaşlarında, omuzunda bir çuval, bir elinde iki dolu poşet taşıyan, taşıdıklarının ağırlıklarından dolayı zorlanarak İlimiz Meydan Parkı önünden Rize istikametine gitmeye çalışan bir adam. Suluhan önünde Trafik Otosundan inen Resmi kıyafetli bir bayan Polis Koşarak gidip bu adamın elindeki poşetleri alıp birlikte yürümeye başlıyorlar. Takip Ediyorum. Birlikte Hamamizade’nin önündeki adamın gideceği Duraklara geliyorlar. Polis memuru adamın poşetlerini teslim edip oradan ayrılıyor.

Emekli bir emniyet Mensubu olarak bu olaydan son derece gurur duydum. Türk Polisinin Şefkat ve yardımseverliğini bizzat tekrar gördüm. Türk Polisinin bu şekilde yetişmesini sağlayan Başta Sayın içişleri Bakanımız olmak üzere, Sayın Valimize, sıralı amirlerine, Eğitimci kadrolarına ve bu örnek polisimizin ailesine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.