Trabzon sahipsiz mi? Bu atama 9 aydır neden yapılmıyor?

Trabzon’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü dokuz aydır vekâleten yürütülüyor. “Neden müdür atanmıyor?” sorusu cevabını arıyor

25 Ocak 2021 Pazartesi 13:26
Trabzon sahipsiz mi? Bu atama 9 aydır neden yapılmıyor?

SONNOKTA HABER MERKEZİ - 21 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları kapsamında Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu’nun Ankara’da aynı göreve atanmasının ardından Trabzon’a İl Kültür ve Turizm Müdürü atanmaması tepki çekiyor. Dokuz aydır Trabzon’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü atamasının yapılmamış olmasının turizm planlamasına da olumsuz yansıyacağı öngörülüyor.

SIKINTI YARATIR
Pandeminin ardından turizmde hareketlilik yaşanması beklenirken bölgenin en önemli destinasyonlarını barındıran Trabzon’a müdür atanmaması turizm konusunda sıkıntı yaşanabileceği kuşkusunu da doğuruyor. Aynı zamanda şehirde devam eden kültür ve turizm restorasyonların ağır aksak işlemesi de dikkat çekiyor. Trabzonlu bir an önce bu koltuğun dolmasını bekliyor.

Ayvazoğlu’nun Ankara’ya tayin olmasının ardından görevi vekaleten Mustafa Asan yürütüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.