Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU ''Trabzonspor sizi aşmıştır''

14 Temmuz 2020 Salı 12:04
Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU ''Trabzonspor sizi aşmıştır''

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU yaptığı yazılı açıklamalarda şu ifadelere yerverdi; Trabzonspor için hesabi olanların gündeminden dünyayı etkisi altına alan Covit-19 olsa bile düşmediği görülmüştür. Trabzonspor’da bir takım oyunu ve Yönetim Kurulu yeterliliği tartışma konusudur! Trabzonspor Başkanı gelinen noktada spor maharetiyle Trabzonspor’un şampiyonluğunun muvaffak olacağını iddia edemez.
Kongre üyesi ve TÜRKAV olarak dikkatlerin çekilmesini gerekli görerek açıklamalarımız olmuştur... Korona, (covit-19) pandemi nedeniyle maçların seyircisiz oynatılmasına, maçlar oynatılmazsa Trabzonspor’ un şampiyon olamayacağına dair TFF’ nin aldığı taraflı kararlarına Divan Kurulu hariç, Yönetim kurulu ne demiştir?  Başkan ve yönetim kurulu nelerle meşgul olmuştur? Ve ehliyeti bir tarafa itip başarıyı arzulamak, neticenin bu hale geleceğini anlamamakla eş değerdi. Yâda Trabzonspor şampiyon olacak bakışı çok iyimserlik olurdu. Kalan haftada buraya gelinmiştir. Trabzonspor Başkanı ve yönetimi kongre üyeleriyle ve taraftarlarıyla, aynı araçta gitmek gerektiğini kestirmemekle yerini almıştır.
Trabzonspor teknik kadrosu ile Yönetim Kurulu Trabzonspor için mi var olmaktadır. Şampiyonluk zora sokulmaktadır. Seyreden bir yönetim ve sporun sonuç almadaki önemini kavramayan ve taktik geliştiremeyen teknik kadro… Trabzonspor kongre üyesi, taraftarı ve sivil toplum kuruluşu sorumluluğuyla bakarak takım oyununun ve yönetim anlayışının yeterli olduğunu söylememiz istenemez.
TFF Başkanının hedefi görülmemiş miydi? Burada şu soruyu sorabiliriz: Trabzonspor’un Şampiyonluğu gerçekleşir ise sıkıntı yaşadığı ekonomik durumunun kurtuluşu olacaktır. Buradan ifade ediyoruz; Bindiğiniz araç yetersiz olmamaktadır. Ancak, Trabzonspor, yönetimi kurulunu aşarak bu gün elinden çıkardığı tecrübeyi ve ehliyeti aramaktadır. Trabzonspor’a çok büyük destek verdiğini kamuoyunun önünde övgülerle açıklayan Trabzonspor Yönetim Kurulunun önerileri yok muydu? Maçların seyircisiz olarak oynatılmasıyla heyecansız devam ettirilmesinde görmek gerekirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.