Trabzon'un en işlek caddelerinde çalışmalar tamamlandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meydan bölgesinde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Zorluoğlu Uzun Sokak ve Kahramanmaraş Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi

15 Mart 2021 Pazartesi 15:22
Trabzon'un en işlek caddelerinde çalışmalar tamamlandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin bugüne kadarki en ciddi yatırımlarından biri olan Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi kapsamında Kahramanmaraş ve Uzun Sokak’taki yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ yetkililerinin de eşlik ettiği incelemede Başkan Zorluoğlu, çalışmaların son durumuyla alakalı bilgi aldı.
 
DOĞALGAZ HATTI ÇALIŞMASI YAPILIYOR 

Uzun Sokak ve Kahramanmaraş Caddesi boyunca yürütülen içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmalarının bugün itibariyle bitirildiğini belirten Başkan Zorluoğlu, “Bu bölgede uyguladığımız çok özel bir planlama ve çalışma sonucunda altyapı çalışmamızı iki bölgede tamamladık. Hem Uzun Sokak’ta hem de Kahramanmaraş Caddesi’nde doğalgaz hattı çalışmaları sürüyor. Kunduracılar Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarımız da devam ediyor” dedi. 

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK 
Halihazırda Meydan bölgesi, Çarşı, Beşirli, Konaklar, Kalkınma ve Pelitli Mahallesi olmak üzere 6 ayrı bölgede altyapı çalışmalarına devam edildiğini ifade eden Zorluoğlu, “Kahramanmaraş Caddesi’nde 301 metre, Uzun Sokak’ta 378 metre hat imalatı gerçekleştirdik. Kunduracılar Caddesi’ndeki 380 metrelik kısmın 155 metresinde hat imalatı bitirildi. Çalışmalarımızı en kısa sürede bitirerek, Meydan bölgemizi içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, fiber optik ve doğalgaz hatlarına kavuşturacağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.03.2021 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.